Meniu Închide

Placă de sare pentru gătit

50.00 lei

-De ce să alegeţi placa din sare de Himalaya în loc de tigaie sau tavă?
Gătirea pe placă nu necesită uleiuri sau grăsimi. Mâncarea se găteste frumos uniform, nu se arde, nu se înnegrește. Este mult mai sănătoasă, dar si mult mai gustoasă.

Ce se poate găti pe o placă din sare de Himalaya?
-Asezaţi placa din sare pe foc deschis, gratar, jar sau în cuptor. Lăsati-o sắ se încălzească. Pe placa din sare putem pregăti diverse mâncăruri: pește, pui, steak, legume. Tăiaţi carnea, peștele, legumele în bucăţele mai mici, aşa încap mai multe de odată pe placă. Fripturile, legumele vor avea o aromă total unică.
-Foc deschis (aragaz)
. pe gaz sunt recomandate 15-20 minute pentru încălzire .se recomandă să încălziți placa fncet, schimbările bruște de temperatură pot cauza apariția crăpăturilor • verificați când ajunge la temperatura potrivită, şi așezaţi bucatele peea . puteți să prindeţi placa caldă cu mânusi de bucătărie sau cu un prosop de bucătărie
-Cuptor
. încălziţi placa in cuptor Ia 200 grade cca 5 minute • verificatţi când ajunge la temperatura potrivită, si asezaţi bucatele pe ea . puteți să prindeți placa caldă cu mânuși de bucătărie sau cu un prosop de bucătărie
Plită electrică
Se poate utiliza si pe plita electrică, dar cu atenţie
• verificaţi când ajunge la temperatura potrivită, si asezaţi bucatele pe ea • puteţi să prindeţi placa caldă cu mânuși de bucătărie sau cu un prosop de bucătărie
-Curătare
După utilizare îndepărtați eventualele resturi, după care curăţati cu atenţie cu o cârpă moale. umedã. încercaţi să folositi cât mai puțină apă. Apa dizolvă sarea! Pe urmă asezaţi placa pe un prosop moale si uscat, până se usucă
-De ce să alegeţi placa din sare de Himalaya în loc de tigaie sau tavă?
Gătirea pe placă nu necesită uleiuri sau grăsimi. Mâncarea se găteste frumos uniform, nu se arde, nu se înnegrește. Este mult mai sănătoasă, dar si mult mai gustoasă.